Русия нямаше причина да навреди на здравето на Навални. Това заяви

...
Русия нямаше причина да навреди на здравето на Навални. Това заяви
Коментари Харесай

Руски държавен чиновник за Навални: Злополука, случва се

Русия нямаше причина да навреди на здравето на Навални. Това съобщи първият заместник-председател на комисията по интернационалните връзки на Съвета на федерацията Владимир Джабаров в диалог по радиостанцията „ Говори Москва ".

Той не изключи, че Западът може да се възползва от тази обстановка за свои цели, предава 24 часа.

„ Мисля, че би трябвало да подходим по християнски – фамилията е в огромна тъга, умрял е непосредствен човек, бил е още млад. Но това е орис, всички вървим под Бога. Това може да се случи на всеки във всеки един миг. Не знам какво е станало там - или кръвен съсирек, или някаква друга болест. Мисля, че медицината ще откри събитията, изключително откакто комисията на FSIN отиде там. Просто би трябвало да мълчите и да не вдигате звук.

" Мисля, че Западът във всеки случай ще се възползва от всяка обстановка, ние сме привикнали с това, само че дано си остане на тяхната съвест. Във всеки случай Русия не е имала причина да навреди на здравето на Навални по никакъв метод, безусловно никаква. Мъжът излежаваше присъда, която трябваше да излежи още няколко години. Мисля, че е случай, случва се. "

Смъртта на Навални в колонията стана известна през днешния ден. Според източник на някои съветски медии кръвен съсирек се е отделил.

Според отдела на Федералната работа за осъществяване на наказванията за Ямало-Ненецкия самостоятелен окръг това се е случило по време на разходка, Навални съвсем незабавно е изгубил схващане. На мястото бързо пристигнали медици, извикана е и кола за спешна помощ. Лекарите се пробвали да го съживят, само че пандизчията умрял.

Навални беше в колонията със специфичен режим „ Полярен вълк " в село Харп.

През август 2023 година Московският градски съд го осъди на 19 години затвор по дело за екстремизъм. Политикът също беше санкциониран с половин милион рубли.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР